Afspraak maken

Je kunt met mij een afspraak maken door middel van whatsapp of te bellen op het telefoonnummer 06 14772018
Of stuur een mail naar info@metyvonne.nl
Wanneer je contact opneemt via de mail, kijk dan regelmatig even in je spambox om te controleren of mijn antwoord daar is terechtgekomen.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en ben je op de hoogte van de door mij gehanteerde Privacy Policy.
Let op! Dit houdt onder meer in dat wanneer je de ingeplande afspraak te laat annuleert of je zonder bericht niet komt opdagen, ik het volledige behandelbedrag in rekening zal brengen.
Op de afgesproken datum kom je met ongelakte teennagels, wel zo handig.

In verband met het ontbreken van een wachtkamer en rekening houdend met de privacy van andere bezoekers, vraag ik je de afgesproken aanvangstijd te respecteren.

Om rust te garanderen kan ik tijdens de behandelingen de telefoon niet beantwoorden en doe ik ook de voordeur niet open.
Laat een bericht, WhatsApp, SMS, of een e-mail achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Een afspraak annuleren of verzetten?
Vriendelijk verzoek dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Zo kan ik de vrijgekomen tijd mogelijk proberen in te vullen met een andere cliënt die graag spoedig behandeld wil worden.
Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

FACTUUR
Wanneer er sprake is van een risicovoet (bijvoorbeeld Diabetes Mellitus of Reumatoide Artritis) kan het zijn dat er recht is op een (gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekering. Op vertoon van een verwijsbrief van huisarts of specialist kan er een factuur worden gemaakt, om zelf in te dienen bij de zorgverzekering.
Let op! Ik heb géén contracten met podotherapeuten (hierdoor komen cliënten met Diabetes Mellitus met zorgprofiel 2 of meer, niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit het basispakket wanneer ik behandel).
Voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is altijd een verwijzing/medische indicatie van de huisarts of specialist nodig. Zonder wordt er géén factuur met benodigde prestatiecode gemaakt.