Bedrijfsprofiel

metYvonne is gevestigd aan de Rietdekkersdreef 531 te Apeldoorn.
De locatie is makkelijk te bereiken, heeft een eigen vrije oprit en voldoende (gratis) parkeerplaatsen rondom de praktijk.

Meedenkend, Empathisch en Toegankelijk, is waar metYvonne voor staat.

Het betreft een kleinschalige pedicurepraktijk waar zorg, vakbekwaamheid, integriteit, hygiëne en aandacht voor de mens achter de voet belangrijke kenmerken zijn.

De praktijkruimte is eenvoudig met een neutrale uitstraling, voorzien van airconditioning en luchtreiniger en bevind zich op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

In de praktijk wordt gewerkt conform het ‘Bedrijfshandboek voor de pedicure en medisch pedicure’.
De behandelingen worden uitgevoerd met behulp van een nattechniek pedicuremotor. Deze motor zorgt voor een constante verneveling waardoor een pijnloze behandeling, aangename verkoeling en voortdurende ontsmetting van de behandelde plek mogelijk is.
Doordat stofdeeltjes zich hechten aan de minuscule druppeltjes en met de sprayvloeistof worden afgevoerd, is het een hygiënische, comfortabele en geurloze manier van werken.

Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom voor een voetbehandeling. De behandelprijzen zijn marktcomfort, de in de praktijk gebruikte producten zijn van goede kwaliteit en te koop voor thuisgebruik.

In de praktijk is een pinautomaat aanwezig.
Betalen kan via de pin of contant.

E-mailadres:
Website:
Provoet lidnummer:
KvK nummer:
BTW id:
Banknummer:

info@metyvonne.nl
metYvonne.nl
316373
68078196
NL001879486B44
NL41 ABNA 0113 3119 94