Dadi’ Oil

Dadi'Oil

Ik ben een enthousiaste gebruiker van Dadi’ Oil.
Het staat in mijn top 3 van favoriete (voet)verzorgingsproducten, mede omdat het bewezen effectief is voor gezonde nagelriemen van zowel voeten als handen. Het zorgt voor bescherming, hydratatie en verzachting. Het trekt snel in en is niet vet, daardoor kost het gebruik ervan geen moeite en niet geheel onbelangrijk: het is zuinig in gebruik!

Er zijn ook mensen die Dadi’ Oil met goed resultaat gebruiken bij bijvoorbeeld muggensteken, kleine wondjes, eczeem, schrale lippen en brandvlekjes, maar laat ik me als pedicure richten op de gezonde nagelomgeving 😉

Goede conditie van de nagelriemen betekent doorgaans ook gezonde nagels. De olie werkt bijvoorbeeld goed bij splijtende nagels, psoriasisnagels, hobbels en bobbels in de nagelplaat, droge nagels of droge huid rondom de nagels. Het stimuleert gezonde nagelgroei. Ook in combinatie met anti schimmelmiddel bewijst het regelmatig zijn werking.

Ben je op zoek naar hèt product om de nagelomgeving flexibiliteit, stevigheid en glans te geven? Dan ben je bij mij op het juiste adres.
Voor de fans heb ik flesjes van 15 ml beschikbaar, ideaal voor veelvuldig gebruik.
Nog niet bekend met het product en wil je het eerst testen of ben je op zoek naar een handig flesje voor gebruik onderweg? Ik verkoop ook flesjes van 3,75 ml.

Flesje van 3,75 ml voor € 6,49* inclusief btw –> Let op, alleen leverbaar met kwastje.
Flesje van 15 ml voor € 20,99* inclusief btw –> Let op, wordt standaard geleverd met kwastje, ik lever er een handig pipetje bij!
Goed om te weten: de flesjes worden overal aangeprijsd als 15 ml, in werkelijkheid zit er 14,3 ml in.

* Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en tussentijdse wijzigingen . Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

👉🏼 De R zit in middels weer in de maand, dat betekent naast vatbaar voor griep en verkoudheid ook weer kans op vervelende kloofjes in je vingers en pijnlijke ingescheurde nagelriemen. Gebruik goede handcrème en bescherm je nagelriemen met Dadi’ Oil, ik zeg doen!
👉🏼 Bij ernstige aantasting/uitdroging in het begin het product bij voorkeur 4 x per dag gebruiken, daarna volstaat 2 x per dag. Aanbrengen op de nagelriem en nagelwallen.
👉🏼 Bij schimmelnagels is Dadi’ Oil niet afdoende (het werkt niet tegen schimmel). Je moet er dus een anti mycose product naast gebruiken. Dadi’ Oil zorgt er wel voor dat de nagel het betreffende product beter doorlaat zodat het effectief zijn werk kan doen. En omdat anti mycose middelen vaak extra uitdrogend werken is Dadi’ Oil je vriend 🙂

Benieuwd hoe de olie voelt?
Mail, app of bel me voor een pedicurebehandeling 👣
Als afronding van de behandeling kan ik je de olie (aangebracht met een pipet) laten ervaren.

metYvonne ‘op goede voet’
📧 info@metyvonne.nl
📞 06 14772018
🌐 www.metyvonne.nl

Volg mij op Facebook en/of Instagram