Eelt en droge kloven

Last van overtollig eelt en/of pijnlijke droge kloven?
Wordt “voetje vrijen” door je partner niet gewaardeerd?
En moet je voorlopig nog niet aan de lente en het dragen van open schoenen denken?

Doen je voeten pijn bij het lopen? Blijft het pluis van je sokken regelmatig aan je voeten hangen?
Word je niet vrolijk van het idee dat je kloof door voortdurende belasting steeds dieper wordt en daarbij kan gaan ontsteken of zelfs gaan bloeden? En wanneer dit gebeurt het extra pijnlijk wordt?

Ken je dat? Pulken en trekken en zogenaamde reepjes trekken met je eelt en dan ineens diep tot bloedens toe in je huid vastzitten! AUW!! Het enige wat je dan kunt doen is een schaartje pakken en het losse reepje afknippen, met als treurig resultaat een zeer pijnlijk overblijvend stukje die je met een beetje pech 24 uur per dag eraan herinnert wat je dus beter niet had kunnen doen.

Heb je ook “handige” doe-het-zelf apparaten aangeschaft en talloze “wonder” crèmes uitgeprobeerd?

Ga dan samen met mij aan de slag.
Ik zorg dat aanwezige kloven en eelt professioneel wordt aangepakt.
Jij gaat vervolgens zelf dagelijks smeren met een goed verzorgingsproduct zodat de elasticiteit en vochtbalans hersteld wordt. Bijvoorbeeld ’s morgens met Laufwunder Hydrobalsem en ’s avonds met Laufwunder Schrundena.

Het weg krijgen van droge kloven lukt niet in één pedicurebehandeling. En zonder eigen inzet, door middel van dagelijks trouw smeren, zal het ook niet het gewenste blijvende resultaat geven.
Overtolig eelt heeft de neiging terug te groeien, vooral als er niets aan de oorzaak (bijvoorbeeld het dragen van verkeerde schoenen) wordt gedaan.
Een regelmatig bezoek aan de pedicure èn het dagelijks gebruik van een goed verzorgingsproduct is daarom dus nodig.

Ik heb zelf ook eelt en kloofjes als ik niet smeer en heb in het verleden veel (drogisten)producten geprobeerd. Niets werkte, waardoor ik uiteindelijk duur uit was.
Ik ben erg te spreken over de producten van Laufwunder en HFL, omdat ik heb ervaren dat deze producten snel in de huid trekken en ik daardoor niet met glibberige voeten in sokken of slippers hoef. En niet geheel onbelangrijk, het helpt echt!

👉🏼 In mijn praktijk zijn diverse soorten verzorgende crèmes te koop.

Door regelmatig pedicurebezoek èn het dagelijks smeren zul je beloond worden met gladde pijnvrije hielen die niet meer verstopt hoeven te worden.

Mail, app of bel me voor een pedicurebehandeling 👣
metYvonne ‘op goede voet’
📧 info@metyvonne.nl
📞 06 14772018
🌐 www.metyvonne.nl

Volg mij op Facebook en/of Instagram