HFL

Hoewel mijn cliënten en ik tevreden zijn over de crèmes van Laufwunder was ik op zoek naar een tweede productlijn in mijn praktijk.
Deze moest, naast goede voetverzorging, een bijdrage kunnen leveren aan oplossingen bij diverse huidproblemen.
Door zelf te testen, de goede recensies van tevreden gebruikers en de positieve ervaringen van collega pedicures is de keuze gevallen op HFL laboratories.

Ook voor deze producten geldt: volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking en de aanvullende adviezen van de pedicure voor het beste resultaat 🙂
In de praktijk komt het er op neer dat je betreffend product (doorgaans) tweemaal daags aanbrengt, dit blijft doen tot het probleem is opgelost en bij verbetering de dosering eventueel vermindert voor het in stand houden van het behaalde resultaat. Een enkele keer zal overstappen op een ander product nodig zijn.

Voor thuisgebruik verkoop ik de onderstaande producten:

Solution Spray
Voor de verzorging van aangetaste, verkleurde en/of broze schimmelnagels. (Tevens geschikt voor de rode en gevoelige huid over het hele lichaam).
Deze spray dringt door de nagelplaat en de huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht, dat is daar waar de nieuwe cellen van de nagel ontstaan.
Gebruikerstip: Laat regelmatig de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure, laat tevens zoveel mogelijk broze nagel weghalen. Spray de aangetaste nagel(s) 2 maal daags en behandel ook de schoenen.
Combinatietip: perfect te combineren met Dadi’ Oil, waarbij je eerst de spray aanbrengt en direct daarna de Dadi’ Oil.

Roselan Balm
Voor de verzorging van de droge huid en kloven.
Het is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de extreem droge, ruwe, rode, gevoelige of schrale huid over het gehele lichaam en goed te gebruiken bij harde eeltplekken, kloven en schilfers.
Gebruik het 2 maal per dag, er is slechts een klein beetje (het formaat van een erwt) per keer nodig.
Combinatietip: Bij ernstige harde huid problemen is het perfect te combineren met Dermoleen Cream. Je kunt er voor kiezen het gemengd of afwisselend te gebruiken. Bij eczeem of psoriasis is gemengd gebruik sowieso het meest effectief.

Dermoleen Cream
Voor de dagelijkse verzorging, bescherming en hydratatie van de droge opperhuid.
Het bevat 10% ureum en is actief tegen droge plekjes en schilfers.
Breng het 1 tot 2 maal per dag spaarzaam aan, bij verbetering kan de dosering vermindert worden.
Het is ook te gebruiken als bodymilk en prima geschikt als handcrème.
Combinatietip: bij een extreem droge huid is dit product perfect te combineren met de Roselan Balm.

Dermazink Cream
Deze ontstekingsremmende crème op basis van zinkoxide en medische honing is goed te gebruiken bij de verzorging van wondjes, kleine ontstekingen en oneffenheden op de huid.
Er zijn goede resultaten te behalen bij het gebruik bij wratjes en bij de huidaandoening Andrews Barber.
Het kan daarnaast gebruikt worden bij rode gevoelige huid, acne/jeugdpuistjes, insectenbeten, blaasjes of vochtig eczeem, koortslip, schrale en ruwe huid en de verzorging van littekens. Ik noem het daarom ook het “duizend-dingen-doekje” onder de crèmes 😃
Gebruik het 2 maal per dag bij voorkeur zonder pleister. Bij wratten en insectenbeten is afplakken met een pleister vaak juist wel effectiever.

Fresh Gel
Deze gel kan gebruikt worden voor het hele lichaam. Het bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
De gel lost natuurlijk niet alle problemen op maar kan wel zorgen voor een pijnverlichtend gevoel. Het is bijvoorbeeld te gebruiken bij vermoeide en zware benen/voeten, gevoelige of stijve spieren, kramp, zwelling en pijnen, restless legs, wintervoeten, gewrichtspijn en voor herstel na fysieke inspanning of eentonige houdingen.
Het is daarnaast een prima gel om te gebruiken bij zweetvoeten en zonverbranding.
Gebruik het 2 maal per dag of om de 4 uur bij spier gerelateerde doeleinden.
👉🏼 het is gebleken dat deze gel perfect gebruikt kan worden bij jeuk zoals van de eikenprocessierups.

Dermo Dry
Goed toe te passen als kuur tegen zweetvoeten en bij voetengeur.
Smeer 2 weken lang, 2 maal daags een klein laagje onder je voeten en tussen je tenen (de crème niet in masseren, want dan gaat het rullen). Doorgaans zul je binnen 3 à 10 dagen resultaat zien. Hierna kun je het 1 tot 2 keer per week als onderhoudskuur gebruiken.
Het is tevens te gebruiken op oksels en zweethanden en bij pitted keratolysis.
👉🏼 Omdat de crème overtollig vocht opneemt kan het ook gebruikt worden bij natte/sponsnagels en zwemmerseczeem, waardoor de schimmel gaat indrogen en het in combinatie met HFL Solution spray behandeld kan worden. Ook bij velletjes op de huid door klamme voeten is Dermo Dry effectief.
👉🏼 Ben je ‘een omvangrijk persoon’ dan is Dermo Dry prettig bij schuur- en smetplekken.

S.O.S. Cream
Deze cream kan worden gebruikt bij een rode, gevoelige, dunne of schrale huid. Voornamelijk als de huid geprikkeld is, zoals bij huidallergie, stress eczeem, zonnebrand of na een ontmoeting met brandnetels. Ook bij kleine kloofjes in de vingertoppen is dit product uitstekend toe te passen.
De S.O.S. Cream houdt de huid elastisch, biedt een verzachtende werking en is goed voor het bindweefsel in de huid.
Toepassing: tweemaal daags.

Wil je jezelf eerst overtuigen? Ik heb, indien voorradig, van diverse HFL producten een proefmonstertje om thuis uit te testen om vervolgens tot de conclusie te komen dat je het product echt wil hebben! 🙂

ℹ Disclaimer: Wat bij de één goed en effectief werkt, is geen garantie dat dit bij iedereen zo werkt. Daarnaast is het goed te weten dat wondermiddelen sowieso niet bestaan.

Zie: Prijslijst producten

ℹ Het is mogelijk om de producten van HFL bij me te kopen zonder pedicurebehandeling.
Mail, app of bel me voor meer informatie.
Let op! producten worden niet opgestuurd en dienen direct betaald te worden.

metYvonne ‘op goede voet’
📧 info@metyvonne.nl
📞 06 14772018
🌐 www.metyvonne.nl

Volg mij op Facebook en/of Instagram