Wie ben ik

Ik ben Yvonne Janssen, samenwonend met partner en 2 katten. Sinds maart 2017 ben ik gediplomeerd Pedicure en nu in opleiding voor Medisch Pedicure, waarvan ik het onderdeel risicovoet inmiddels heb behaald.

Ik sta bekend als een energiek en empatisch persoon die graag helpt, begeleidt en ondersteunt. Ik ben oplossingsgericht, stel de cliënt centraal en ben proactief in het voorkomen van (voet) problemen.

Ik hou van (bos) wandelingen, mijn katten, tuinieren, tuinvogels en dieren in het algemeen. Rondreizen, kennismaken met culturen, (spontane) ontmoetingen met bekende en onbekende mensen, lezen, feestjes en dagtrips maken het rijtje van hobby’s redelijk compleet. Om fit te blijven doe ik aan conditioneel wandelen en sta ik regelmatig op de crosstrainer. Ik word blij als ik een bijdrage kan leveren aan het persoonlijke welbevinden van mensen.