Wie ben ik

Ik ben Yvonne Janssen, samenwonend met Marco.
Sinds maart 2017 ben ik gediplomeerd Pedicure.

Ik sta bekend als een energiek en empatisch persoon die graag helpt, begeleidt en ondersteunt. Ik ben oplossingsgericht, stel de cliënt centraal en ben proactief in het voorkomen van (voet) problemen.

Ik hou van (bos) wandelingen, tuinieren, tuinvogels en dieren in het algemeen. Rondreizen, kennismaken met culturen, (spontane) ontmoetingen met bekende en onbekende mensen, lezen, feestjes en dagtrips maken het rijtje van hobby’s redelijk compleet. Om fit te blijven doe ik aan conditioneel wandelen en sta ik regelmatig op de crosstrainer. Ik word blij als ik een bijdrage kan leveren aan het persoonlijke welbevinden van mensen.

Goed om te weten: In principe tutoyeer ik iedereen in mijn praktijk, ongeacht je leeftijd of wat je positie is. Dit doe ik niet uit gebrek uit respect of opvoeding, maar met een duidelijk doel.
We gaan er namelijk samen voor zorgen dat jouw voeten gezond(er) worden en er naturel verzorgd uitzien. Dat werkt het beste als we letterlijk en figuurlijk op gelijke voet staan.
Daarnaast wil ik voorkomen dat er op voorhand een kloof ontstaat tussen jou en mij. De eventuele aanwezige letterlijke kloof verhelpen we tijdens de behandeling ook gelijk.